ET INTRANET UDSPRINGER OFTE AF MANGLENDE INTERN KOMMUNIKATION

Enhver ledelse skal løbende kommunikere til og med medarbejderne. Men du ved sikkert også, at virkeligheden tit er en anden. De interne informationsmøder afholdes ikke ofte nok. Hvornår blev det sidste faktisk afholdt? Og kan folk huske helt præcist, hvad der blev sagt? Og hvad med dem, som ikke var til stede?

INGEN ER TVIVL OM, HVAD LEDELSEN HAR KOMMUNIKERET

Der er store fordele for både ledelse og medarbejdere ved at digitalisere den løbende kommunikation. Ingen er længere i tvivl om, hvad ledelsen har kommunikeret til hvem, og visningen er responsiv og tilpasser sig præcis dén smartphone, tablet eller computer, som medarbejderen anvender.

EN MEDARBEJDER MED EN SMARTPHONE HAR ALTID INTRANETTET MED

Det er enhver ledelses drøm, at alle medarbejdere selvstændigt er i stand til at løse deres opgaver og tage rigtige beslutninger, når en situation kræver det. En medarbejder med sin smartphone vil aldrig mere være i tvivl om, hvordan en opgave forventes løst - og vel og mærke uden at involvere andre. 

EFFEKTIV INTEGRATION MED ANDRE IT-SYSTEMER

Tangoras intranetplatform indeholder out-of-the-box en række digitale værktøjer, som kan bruges som de er - eller tilpasses særlige behov. Der er ubegrænsede muligheder for at lave tovejs-integration til andre IT-systemer, fx ERP, CRM eller egenudviklede databaser.

ET GODT EKSEMPEL ER FRAVÆRSREGISTRERING

Med dette digitale værktøj på intranettet håndteres registrering af fravær, der skyldes ferie, sygdom, barsel, forældreorlov mv. Når medarbejderen registrerer ferie, sker det med godkendelses workflow til nærmeste leder. Det giver overblik for medarbejderen, ledelsen og hele organisationen.

© 1999-2024 Tangora Software A/S   |   GDPR   |   Persondatapolitik   |   Cookie-politik   |   Klik her for at ændre samtykke