METODE TIL TANGORA-DIGITALISERING

I Tangora har vi gennem årene udviklet avanceret teknologi og forsynet vores teams med metoder, som gør det til en udbytterig læringsproces for vores kunder at digitalisere arbejdsgange. Kort fortalt står vores metode på 4 søjler.

LEAN STARTUP

Hvordan er det bedst at starte digitaliseringen af forretningsprocesser? Ofte er det bedst at lave et mindre og afgrænset digitalt initiativ, der spreder sig som ringe i vandet. Det er altså ikke vigtigt at starte stort – det er kun vigtigt at starte.

FOLLOW THE TERRAIN - NOT A MAP

Med den gradvise opbygning af den digitale forståelse hos kunder, viser der sig ofte en anden og mere naturlig vej frem for den videre digitalisering end først antaget. Dette er normalt, da mange manuelle arbejdsgange og processer kompenserer for mangler og svagheder, som forsvinder ved en digitalisering. Digitale initiativer har derfor størst effekt, når de bliver gradvist implementeret, og problemområder kortlægges bedst undervejs ved at kigge efter de steder i værdikæden, hvor processerne er mest ressourcekrævende, mest langsommelige, mest manuelle eller behæftet med flest fejl.

WORKING IN THE OPEN

Alle leverancer baseres på Tangoras unikke indstillingssoftware, som gør det nemt at udføre ændringer - også sent i projektforløbet. Lige så vigtigt er det, at teknologien gør det enkelt at prøve forskellige ting af i starten af et projekt, så omfattende arbejde med blandt andet revidering af mock-ups undgås. Denne fleksibilitet sikrer en produktiv og adræt digitalisering. Tangoras kunder kan hele tiden følge med i, hvordan arbejdet skrider frem – dag for dag.

MODULAR SECURE DESIGN

Tangoras unikke teknologier medfører, at de digitale værktøjer opbygges i et modulært og sikkert design som opdateres automatisk. Det er et faktum, at Tangora aldrig har efterladt en kunde med en teknisk forældet løsning – selv kunder, som fik Tangora for mere end 12 år siden, er løbende blevet opdateret til den seneste version.

© 1999-2024 Tangora Software A/S   |   GDPR   |   Persondatapolitik   |   Cookie-politik   |   Klik her for at ændre samtykke