tangora-logo-03

VI SÆTTER DET RIGTIGE HOLD

Tangora anvender udvalgte specialister i hver af de forskellige projektfaser, mens samarbejdet koordineres af den samme konsulent og projektleder hele vejen. Alle løsninger, vi bygger til vores kunder, testes individuelt i vores testmiljøer samt i et samarbejde mellem kunden og vores erfarne projektledere. Dertil kommer, at alle integrationer er unikt udviklet til præcis det formål, de skal anvendes til, og på en måde hvor eksisterende IT-systemers (fx ERP) virkemåde og hastighed ikke påvirkes.

GODT BEGYNDT ER HALVT FULDENDT

Det starter faktisk allerede under aftaleindgåelsen, hvor vi også anvender de dybeste kompetencer i vores virksomhed. På den måde kan vi præsentere det bedste løsningsforslag og komme med anbefalinger allerede fra starten af samarbejdet.

VI FØLGER PROJEKTET TIL DØRS

Ved at kombinere digitale specialister med en fast tilknyttet projektleder og en digitaliseringsskonsulent kan vi bygge digitale værktøjer til at understøtte avancerede forretningsgange og eliminere manuelle processer.

DIGITALISERING ER ET VARIGT AKTIV

Når projektteamet har overleveret leverancen, træder dedikerede medarbejdere til for at sikre en høj servicegrad med fokus på fremtidssikring og løbende videreudvikling. Under hele samarbejdet ved du, hvad du får, og vi ved, hvad vi gør.

Klik her og læs mere om, at al udvikling udføres af egne softwareingeniører i Danmark, og at vi selv står bag udviklingen af alle bestanddele i enhver kundes løsning. 

Eller bliv ringet op og få en uforpligtende snak med en digitaliseringskonsulent.

© 1999-2021 Tangora Software A/S   |   Persondatapolitik   |   Cookie-politik   |   Klik her for at ændre samtykke