tangora-logo-03

VI STÅR 100% BAG

Tangoras cloud-baserede digitaliseringsplatform udvikles af egne softwareingeniører på vores udviklingskontor i Danmark, og vi står selv bag udviklingen af alle bestanddele i alle kundeløsninger. Med fuldt ejerskab over alle løsningens dele kan vi - som en af de eneste indenfor faget - tage 100% ansvar for digitaliseringen af din virksomhed.

DU SKAL IKKE NØJES MED MINDRE END 100%

Når en virksomhed digitaliserer, vil effekten ofte være øget produktivitet, større transparens og højere kvalitet i arbejdet. De digitale værktøjer forbedrer med andre ord virksomheden, og derfor skal driftsikkerheden være høj - for skulle de digitale værktøjer forsvinde fra det ene øjeblik til det næste, tabes de fordele, der er opnået. Det vil selvfølgeligt være uacceptabelt, og derfor er det afgørende at kræve, at ens leverandør står 100% bag.

INTET ER OUTSOURCET TIL PAKISTAN

Meget få leverandører på det danske marked har ekspertisen til egenhændigt at udvikle alle bestanddele i en digital løsning. Det har vi valgt at have i Tangora, for der findes ingen anden måde at tage ansvar på. Når det skal være 100%.

FORESTIL DIG, DU MISTER KONTROLLEN

Digitalisering med Tangora skal ses i modsætning til traditionelle løsninger, der kræver anvendelse af såkaldte kode-moduler hentet fra internettets mange afkroge. Det indfører risiko og usikkerhed i virksomheden, og udgør en konkret fare for at havne i grøften – i stedet for at komme i overhalingssporet.

Klik her og læs mere om Tangoras unikke indstillings-software som gør det nemt at digitalisere trin-for-trin.

Eller bliv ringet op og få en uforpligtende snak med en digitaliseringskonsulent.

© 1999-2021 Tangora Software A/S   |   Persondatapolitik   |   Cookie-politik   |   Klik her for at ændre samtykke